Botox Rotterdam

Botox is een populaire naam voor botuline toxine. Het is een uit de natuur verkregen stofje dat werkt op de zenuwen van de spieren. Herhaaldelijke bewegingen van spieren kunnen voor rimpelvorming zorgen. Als een spier zich aan moet spannen krijgt het normaliter een signaal vanuit de zenuwen. Botuline toxine blokkeert dit signaal. Het gevolg is dat een spier zich minder of niet meer aan kan spannen. Voor de huid betekent dit dat het minder de kans heeft om rimpels te creëren en dat rimpels die al in de huid zitten de kans krijgen om te herstellen.

Toepassingen Van Botox

De gebieden die goed te behandelen zijn met botox zijn onder andere de frons (tussen de wenkbrauwen), het voorhoofd en kraaienpootjes. Ook kunnen gebieden rond de mond en de neus behandeld worden. Daarnaast komen enkele medische aandoeningen zoals spanningshoofdpijn, migraine en overmatig transpireren hiervoor in aanmerking.‍‍

Behandelingen Met Botox:

Resultaat Van Een Botox Behandeling

Botox wordt middels kleine injecties ingespoten via de huid. Het werkt optimaal na 14 dagen na de behandeling. Dit betekent dat de huid vanaf dat moment de tijd heeft om te herstellen. Eerder gevormde rimpels zullen vanaf dat moment langzaam minder worden. Dit proces kan weken tot maanden duren. Na 3 tot 6 maanden is de botuline toxine uitgewerkt en kan de behandeling worden herhaald. ‍

Op Zoek Naar Een Botox Kliniek In Rotterdam?

In onze kliniek krijgt iedereen een persoonlijke behandeling. Er is ten alle tijden persoonlijk laagdrempelig contact met dokter Alex. Door het kleine team zijn er weinig kosten en kunnen de prijzen ook laag blijven.

 

Boek Hier Je Afspraak!

Bekijk Hier Onze Openingstijden!

 

Hoe Gaan We Te Werk?

Na het maken van de afspraak komt het consult en meestal ook direct de behandeling. Tijdens het consult bespreken we de wensen en de daarbij behorende mogelijkheden. In het middelpunt staan de wensen van de klant.

  • Wilt u een specifieke behandeling?
  • Wilt u minder rimpels?
  • Wilt u er frisser uitzien?
  • Wilt u er minder boos uitzien?
  • Wilt u er minder vermoeid uitzien?

Indien gewenst kunt u aanvullende adviezen krijgen. Bij dokter Alex vinden we het belangrijk dat we een natuurlijk resultaat behalen en zult u niet ongewenste andere adviezen krijgen.