Kin Fillers Rotterdam

Wil je een grotere of meer symmetrische kin? Heb je putjes in de kin? Heb je een wat teruggetrokken onderkaak of een beetje een onderkin? Dan is een filler behandeling van de kin misschien wat voor u. Door middel van een hyaluronzuur injectie kunnen we de vorm van de kin wat veranderen waardoor deze perfect bij uw gezicht past. De hyaluronzuur fillers zijn speciaal ontworpen om het volume van de kin te vergroten en de contouren te verbeteren. Dit resulteert in een frissere en jeugdigere uitstraling. 

 Kin groter maken met fillers

Tijdens de ingreep worden door middel van een paar kleine injecties door de huid van de kin meer volume toegebracht. Dokter Alex Heezen is hier in gespecialiseerd en doet dit vrijwel pijnloos door verdoving toe te passen indien dit gewenst is. 

Putjes In Kin

Sommige mensen hebben bij het aanspannen van de spieren in de kin of bij het tuiten van de onderlip bij sip kijken wat putjes in de kin. Dit geeft een soort sinaasappel schil effect. Naast dat dit met botox te behandelen is, is dit ook met fillers te behandelen. Hierbij wordt onderhuids was hyaluronzuur geïnjecteerd waardoor de spieren in de kin minder kracht kunnen zetten deze putjes verminderen of zelfs verdwijnen. 

Kin Correctie Met Fillers

  Kin fillers brengen veel voordelen met zich mee. Hier een aantal voordelen van een filler behandeling voor je kin:

  • Verbetering van de vorm en contouren van de kin. Hiermee kunnen lichte verschillen tussen links en rechts worden recht gemaakt, ook wel beter bekend als asymmetrie. 
  • Een teruggetrokken onderkaak kan wat verlengd worden.
  • Een onderkin kan hiermee verbeterd worden.
  • Verjongen van het uiterlijk door volumeverlies in het gezicht te compenseren.
  • Weinig tot geen hersteltijd na de behandeling. Men kan direct terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten.
  • Langdurige resultaten: Afhankelijk van de persoon en de filler soort is het resultaat 9-18 maanden zichtbaar.
  • Algemeen verbeterd uiterlijk wat een boost voor je zelfvertrouwen geeft.

  Wanneer mensen een putjeskin hebben kan de filler behandeling ook aangevuld worden met wat botox. Dit verbetert het effect van de filler behandeling. 

  Hoeveel kost een kin filler behandeling?

   De kosten van een filler behandeling zijn afhankelijk van het merk tussen de €300 en €365. De wat goedkopere merken kosten €300 en de duurdere merken zoals Juvederm Volux kosten €365 per ml / spuit. Meestal is 1 ml voldoende.

   Hoe Gaan We Te Werk

   Tijdens de filler behandeling van de kin kunnen we indien gewenst ook wat verdoving toepassen. Maar over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk. Afhankelijk van de gewenste resultaten kunnen we of wat oppervlakkig met een canule of wat dieper met een naald het hyaluronzuur injecteren op de juiste plek. De hele behandeling duurt 10-15 minuten. Inclusief het consult en de nazorg sta je na 45 minuten weer buiten. 

   Kin Fillers Nazorg

    De fillers blijven afhankelijk van de filler soort en de persoon tussen de 9 en 18 maanden zichtbaar. Langzaam breekt het lichaam de hyaluronzuur filler weer af. Direct na de behandeling kan er een blauwe plek ontstaan welke na een aantal dagen weer verdwijnt. Na die 9-18 maanden zou de je de behandeling weer kunnen herhalen.

    Boek Hier Je Afspraak!

    Bekijk Hier Onze Openingstijden!

    Waarom Dokter Alex

    Bij Dokter Alex is er altijd persoonlijk, snel en direct contact. Je bent geen nummer die in de wacht wordt gezet maar hebt altijd direct contact met de arts. Dokter Alex is een zeer ervaren arts die duidelijke informatie geeft en een eerlijk advies.

    In de kliniek aan de Maaskade in Rotterdam is voldoende parkeergelegenheid. Gelegen aan het water is er voldoende discretie.