Fillers Lippen Rotterdam

Ben je op zoek naar een filler behandeling in Rotterdam? Kom dan naar Dokter Alex Heezen! Dokter Alex is een zeer ervaren arts die zeer ervaren is en betaalbare Filler behandelingen aanbiedt in Rotterdam. 

Wat zijn lip fillers?

  Om de lippen wat voller te maken kun je deze injecteren met fillers. Hiervoor gebruiken we hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt en dat voor soepelheid en bevochtiging van de huid zorgt. Met kleine injecties spuiten we wat zacht hyaluronzuur in de lippen. Dit doen we om de lippen wat te vergroten of om ongelijke en asymmetrische lippen weer symmetrisch te maken voor zover dit kan.

  Bovenlip Opvullen Met Fillers

  Voor de behandeling met lipfillers verdoven we de lippen. Dit kan met een verdovende zalf of met een verdovende injectie. Wanneer de verdoving is ingewerkt spuiten we met kleine injecties wat hyaluronzuur in een of beide lippen. Al naar gelang de wens en de mogelijkheden. In de periode na de behandeling zullen de lippen wat voller zijn. Voordeel van de hyaluronzuur is dat de lippen er ook door worden gehydrateerd en je bijvoorbeeld minder last hebt van droge lippen.

  Dunne Lippen Opvullen Met Fillers

  Om de lippen voller te maken gebruiken we bijna altijd hyaluronzuur. Je kunt wel botox gebruiken om het spiertje rond de lippen wat te verslappen en de rand van de lippen ietsje voller lijkt. Maar om de lippen echt te vergroten moeten we ze injecteren met fillers, met botox kun je niet iets opvullen.

  Voordelen van Lip Fillers

  • Met fillers kun je de perfecte lippen creëren. Of je ze nu voller, rechter, symmetrischer of beter gedefinieerd wilt, met fillers kunnen we de perfecte lippen creëren
  • Anti-aging: naarmate we ouder worden neemt het volume van onze lippen af en worden ze dunner. Door middel van hyaluronzuur fillers kunnen we dit volumeverlies herstellen en u weer de vrouwelijke lippen geven die u vroeger ook had. Hierdoor zult u weer stralen en er jonger uitzien.
  • Langdurig resultaat: Afhankelijk van welke filler er gebruikt wordt en hoe snel uw lichaam het weer afbreekt blijven lipfillers tot wel 18 maanden zichtbaar. Daarna zou u de behandeling weer kunnen herhalen
  • Meer zelfvertrouwen: Lipfillers kunnen u helpen meer zelfvertouwen te krijgen. Het kan u net dat beetje geven wat u zoekt om weer met wat meer zelf vertrouwen de dag tegemoet te gaan.
  • Weinig hersteltijd: De behandeling zelf kost 10-15 minuten, de dagen er na kan het iets gezwollen zijn maar in principe kunt u gewoon weer uw dagelijkse ding doen direct na de behandeling.

  Gummy Smile Met Fillers Behandelen

  Een Gummy smile, ook wel tandvlees lach is wanneer bij glimlachen veel tandvlees te zien is. Dit kan storend zijn op bijvoorbeeld foto’s. Om dit te verhelpen kun je botox gebruiken om de bovenlip iets te laten afzakken tijdens het glimlachen. Ook kun je fillers gebruiken om de bovenlip iets voller te maken waardoor de gummy smile ook minder wordt. Het voordeel hier van is dat we ook meteen de lippen wat voller maken en dat het effect van fillers een stuk langer is dan botox. Botox werkt ongeveer 3 maanden en fillers 6-18 maanden.

  Lip Fillers Prijs

   Bij Dokter Alex gebruiken we alleen hoogwaardige hyaluronzuur fillers van gerenommeerde merken zoals Juvederm, Teosyal, Stylage, Restylane en Saypha. De prijs begint vanaf €250 voor 0,7ml teosyal en loopt op tot €365 voor 1 ml Juvederm.

   Het effect is ongeveer 6 maanden. Hierna is de meeste hyaluronzuur niet meer zichtbaar. Hierna kun je de behandeling nogmaals herhalen. Vaak zie je dat de filler dan wat langer aanwezig blijft. Hier na herhalen de meeste klanten de behandeling 1-2 keer per jaar.

   Nazorg Van Lip Fillers

    De behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten. Direct na de behandeling kunnen de lippen iets gezwollen zijn. Goed koelen helpt tegen zwelling. Na een aantal dagen zal de meeste zwelling weggetrokken zijn en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. In principe kun je direct na de behandeling gewoon je dagelijkse ding doen. Wel wordt aangeraden om de eerste 2 dagen wat rustig aan te doen en 2 weken niet on de sauna of zonnebank te gaan. Dit kan er voor zorgen dat het lichaam de filler sneller opruimt en dat je dus minder lang resultaat hebt van de behandeling.

    Boek Hier Je Afspraak!

    Bekijk Hier Onze Openingstijden!

    Waarom Dokter Alex

    Dokter Alex is een zeer ervaren en kundig arts die de tijd neemt voor het consult en de behandeling. Dit zorgt er voor dat alle wensen en mogelijkheden goed besproken kunnen worden. Dokter Alex voert de behandelingen uit op de klassieke methode en bijvoorbeeld ook de Flat Russian methode. Daarnaast is Dokter Alex een van de voordeligste behandelaars in de omgeving. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult.