Gummy Smile Rotterdam

Wat Is Een Gummy Smile?

Een gummysmile, ook wel bekend als “tandvleeslach” is een lach waar veel tandvlees zichtbaar bij is. Dit wordt veroorzaakt door twee spieren die de lip te ver omhoog trekken. Met een beetje botox kunnen deze spiertjes ontspannen worden waardoor het tandvlees minder zichtbaar is.

Hoe Werkt Een Gummy Smile Behandeling?

Bij de behandeling voor een gummysmile wordt er een kleine hoeveelheid botox naast de neusvleugels geinjecteerd. Hierbij worden de spiertjes ontspannen die de bovenlip overmatig naar boven trekken. Dit is geen pijnlijke behandeling.

Wat Kost Een Behandeling?

Doordat hierbij minder botox wordt gebruikt dan bijvoorbeeld een frons behandeling, kost het ook minder. De kosten bedragen 60 euro.

 

Voor En Na Een Gummy Smile Botox Behandeling.

  Gummy Smile voor en na

  Nazorg Van Een Behandeling.

  In principe komt er niet veel nazorg kijken bij een behandeling van de gummysmile. De botox gaat inwerken gedurende twee weken. Na dexe twee weken is het volledige effect van de botox zichtbaar. Het resultaat zal zijn dat de bovenlip iets lager hangt bij het glimlachen. Direct na de behandeling is het belangrijk om de volgende maatregelen te nemen. 

  • 24 uur niet sporten
  • Rustig aan doen.
  • 24 uur niet in de sauna.
  • 24 uur niet onder de zonnebank.

  Als er na 2 weken onvoldoende effect van de botox is kan er nog wat extra botox ingespoten worden bij een controle. Deze controle vindt plaats tussen 2-4 weken na de eerste behandeling.

  Kunnen Er Bijwerkingen Zijn Na Een Behandeling

  Bijwerkingen zijn zeldzaam. De meest voorkomende bijwerking is een blauw plekje of onvoldoende effect. In zeer zeldzame gevallen kan de mond een beetje scheeftrekken. Al deze bijwerkingen zijn van tijdelijke aard.

  Boek Hier Je Afspraak!

  Bekijk Hier Onze Openingstijden!

  Waarom Een Gummy Smile Behandeling Bij Dokter Alex?

  Bij Dokter Alex Heezen krijg je altijd persoonlijk en direct contact met de arts. Ruim ingeplande consulten met ruimte voor informatie en vragen. Door de ontspannen aanpak zonder tijdsnood is er geen gehaast werk en treden daardoor ook minder bijwerkingen op.