Marionetlijnen

De marionetlijnen zijn de lijnen die vanuit de mondhoeken omlaag lopen naar de kin. Deze lijntjes komen vaak samen met wat afzakkende huid bij de wangen, en worden daarom soms ook wel hamsterwangen genoemd. Ze doen het gezicht ouder lijken en zijn met wat filler injecties te verbeteren.

Hoe onstaan marionetlijnen?

  Marionetlijnen zijn een veel voorkomend probleem bij vooral vrouwen. Mannen hebben er ook last van, maar doordat mannen een stevigere huid hebben en baardgroei, valt het minder op. Ze ontstaan door het verouderingsproces waarbij de huid verslapt en de zwaartekracht het volume van het gezicht wat omlaag trekt. Ook kan het bij mensen ontstaan die veel gezicht zijn verloren en daarbij ook wat volume in hun gezicht kwijt zijn.

  Kan je marionetlijnen voorkomen?

  Je kunt marionetlijnen niet voorkomen, er zijn echter wel dingen die het op termijn kunnen verergeren. Het is daaorm belangrijk om genoeg water te drinken, nooit te roken, je goed in te smeren tegen de zon, gezond te eten en veel te bewegen. Maar de grootste factor zijn onze genen en daar hebben we geen invloed op.

  Hoe kun je marionetlijnen behandelen?

  Marionetlijnen zijn het best te behandelen met wat fillers. Dit neemt de schaduw weg door het volume wat te herstellen. Eventueel kunnen andere delen van het gezicht mee behandeld worden voor een optimaal effect.

  Kosten marionetlijn Behandeling

  Je moet rekening houden met minimaal 1 ml filler voor de marionetlijnen. Indien ook andere gebieden meebehandeld worden dan is er meer filler nodig. De prijs ligt rond de €300 per milliliter filler. Het effect houdt tussen de 6-18 maanden aan afhankelijk van de regio en hoe snel uw lijf het product weer afbreekt.

  Boek Hier Je Afspraak!

  Bekijk Hier Onze Openingstijden!

  Marionetlijn Behandeling Bij Dokter Alex

  U bent bij dokter Alex van harte welkom voor een behandeling van de marionetlijnen. Dokter Alex behandelt sinds 2018 mensen en is daarmee een van de meer ervaren artsen van de regio. Wij gebruiken alleen producten van topkwaliteit en zijn door de kosten laag te houden daarnaast ook een van de goedkopere van de regio. Maak snel een afspraak voor een gratis consult met een behandeling.