Traangoot Filler Rotterdam

Wanneer u een vermoeide blik hebt met donkere kringen of wallen onder uw ogen, dan is dit mogelijk te verhelpen met een traangootbehandeling.

Bij een traangoot behandeling wordt er een kleine hoeveelheid hyaluronzuur onder de rimpel geinjecteerd. Dit gebeurt met een canule. Dit is in feit een lange naald die niet scherp is waardoor er weinig schade wordt gedaan aan het weefsel en waardoor dit eern erg veilige behandelmethode is.

Kosten Traangoot fillers Behandeling

  Een traangoot behandeling kost €330 waarbij ik de speciale filler Teosyal Redensity 2 gebruik. Dit is een speciale filler die speciaal ontwikkeld is voor de traangoot behandeling en dit is ook de beste in zijn soort. Het effect van de traangoot behandeling houdt lang aan, ongeveer 12 maanden. Eventueel kunt u de behandeling dan weer herhalen.

  Kunnen Er Bijwerkingen Zijn Na Een Traangoot Behandeling

   Zoals elke medische behandeling kent de traangoot ook mogelijke bijwerkingen. Het is een relatief pijnloze behandeling waarbij je alleen 2 kleine prikjes voelt. Doordat wij met een canule werken is de kans op zwelling, blauwe plekken en andere vervelende bijwerkingen heel erg laag.

   Nazorg Van Een Traangoot Behandeling

   Het is belangrijk om direct na de behandeling rustig aan te doen, 48 uur niet te sporten, niet te roken en geen alcohol te drinken. Dit zorgt er voor dat de resultaten het best en het langst zichtbaar zijn.

   Traangoot Fillers Behandeling Bij Dokter Alex

    Dokter Alex is een van de meest kundige artsen van de regio die zich onderscheidt door de aandacht, tijd en moeite die hij neemt voor zowel de behandelingen als het advies. De traangootbehandeling is de favoriete behandeling voor hem om te doen doordat je direct de transformatie ziet die de behandeling bewerkstelligt.

    Boek Hier Je Afspraak!

    Bekijk Hier Onze Openingstijden!

    Waarom Dokter Alex

    Bij Dokter Alex is er altijd persoonlijk, snel en direct contact. Je bent geen nummer die in de wacht wordt gezet maar hebt altijd direct contact met de arts. Dokter Alex is een zeer ervaren arts die duidelijke informatie geeft en een eerlijk advies.

    In de kliniek aan de Maaskade in Rotterdam is voldoende parkeergelegenheid. Gelegen aan het water is er voldoende discretie.