Baby Botox Rotterdam

Wil je er frisser en jeugdiger uitzien zonder al te veel verandering in de uitdrukking van je gezicht? Wellicht is baby botox iets voor jou. Baby botox houdt in dat er een lagere dosering van botox wordt gebruikt waardoor je nog wat beweging in de spieren van het gezicht behoudt.

Wat is baby botox?

Baby botox is een mildere variant van een gewone botox behandeling, waarbij er lagere doseringen gebruikt worden waardoor er meer gezichtsuitdrukking zichtbaar blijft. Baby botox is mogelijk met alle merken botuline toxine (Botox is een merk). Bij Dokter Alex gebruiken we met name het merk Dysport, daarnaast zijn op verzoek ook andere merken mogelijk zoals Botox en Bocouture. Tijdens de behandeling worden er met kleine injecties botox op bepaalde punten in het gezicht geprikt. Hierdoor blijft de natuurlijke uitstraling van je huid behouden en worden bestaande rimpeltjes zachter en worden toekomstige rimpeltjes deels voorkomen.

Waarom Een Baby Botox Behandeling?

Soms vindt men het onprettig om weinig tot geen mimiek meer te hebben in het gezicht maar wil men wel wat minder rimpels, dan kan een baby botox de oplossing bieden. Door de lagere dosering heb je minder spierbeweging, maar is het niet helemaal weg. Hierdoor verdwijnt niet alle mimiek.

Het Nadeel Van Een Baby Botox Behandeling

In mijn ogen is een van de nadelen van een baby botox behandeling juist dat de dosering laag is, dit geeft wel vaak een heel mooi effect, maar is de duur van het effect wat verkort. Waar een volledige botox behandeling 3-4 maanden effect heeft, is dat bij een baby botox behandeling vaak korter door de lage dosering. Dit effect houdt ongeveer 2-3 maanden aan.

De Voordelen Van Een Baby Botox Behandeling

Een baby botox behandeling kan ook zeker voordelen hebben ten opzichte van een normale botox behandeling. Soms vinden mensen het erg spannend en willen eerst afwachten wat een lagere dosering doet. Sommige mensen vinden het effect van een normale botox behandeling te veel en missen de beweging in het gezicht.

Baby Botox Behandeling Soorten

Een baby botox behandeling kunnen we toepassen op bijvoorbeeld:

  • Frons: De lijntjes die ontstaan tussen de wenkbrauwen bij het fronsen/boos kijken. Hierbij verminderen de zachte lijntjes en kun je minder boos kijken. De wat diepere lijntjes zullen niet verdwijnen, daarnaast zal dit ook weinig liftend effect geven.
  • Kraaienpootjes: Bij het lachen of knijpen van de ogen ontstaan er kleine rimpeltjes naast de ogen. Met wat botox kunnen we deze beweging verminderen en zullen zachte lijntjes verminderen.
  • Voorhoofd: tijdens het spreken beweeg je ook je voorhoofd. Hierdoor ontstaan kleine horizontale lijntjes. Deze kunnen we met een lage dosering botox ook behandelen. De zachte lijntjes zullen verminderen, diepere lijntjes zullen vaak meer aanwezig blijven.

Boek Hier Je Afspraak!

Bekijk Hier Onze Openingstijden!

Waarom Behandeling Bij Dokter Alex?

Dokter Alex is een zeer ervaren cosmetisch arts die al duizenden botox behandelingen heeft uitgevoerd. Wij kunnen samen goed bespreken welke behandeling het beste bij jou past. Daarnaast is Dokter Alex een van de goedkoopste aanbieders van botox behandelingen in de regio.

Boek een baby botox behandeling

Voor een baby botox behandeling betaal je relatief weinig vergeleken andere behandelingen

Vanaf: €70