Kijklijn Fillers Rotterdam

Waarom een kaaklijn correctie?

Voor een kaaklijn behandeling met filers hoeft u niet langs de chirurg en is er meestal direct zichtbaar resultaat. Bij de behandeling wordt gebruikgemaakt van injecteerbare fillers om de contouren van uw kaaklijn te verbeteren of te versterken. Tijdens de ingreep worden fillers geïnjecteerd rondom de kaaklijn om zo volume toe te voegen, contouren te verbeteren of asymmetrieën te corrigeren. Hierdoor krijgt uw gezicht een meer symmetrische en gestructureerde uitstraling.

Kaaklijn fillers voor mannen

Kaaklijn fillers bij mannen worden steeds populairder. Zij streven naar een scherp gedefinieerde kaaklijn en een gestructureerd gezicht. Fillers helpen om de kaaklijn van mannen te verstevigen en te verbeteren. Op deze manier krijgt het gezicht dé uitstraling die past bij het mannelijk schoonheidsideaal van nu.

Kaaklijn fillers voor vrouwen

Het gebruik van kaaklijn fillers is ook populair onder vrouwen. Dit wordt met name gedaan om gezichtscontouren te verbeteren en een meer jeugdige uitstraling te creëren. Fillers kunnen worden gebruikt om een zachtere en meer verfijnde kaaklijn te krijgen. Dit kan vooral nuttig zijn voor vrouwen die vinden dat hun kaaklijn te breed of te hoekig is en een meer subtiele look wensen.

Voordelen kaaklijn correctie:

Een kaaklijncorrectie met fillers biedt verschillende voordelen, vooral als u op zoek bent naar een niet-chirurgische en relatief snelle manier om de contouren van uw kaaklijn te verbeteren.

Niet-chirurgische benadering: Een van de grootste voordelen is dat de behandeling een niet-chirurgische procedure is. Er zijn geen incisies, hechtingen of hersteltijd vereist.
Direct zichtbare resultaten: De resultaten van kaaklijn fillers zijn meestal direct zichtbaar na de behandeling. Dit betekent dat u onmiddellijk kan genieten van een verbeterde kaaklijn en gezichtscontouren zonder te hoeven wachten op herstel of zwelling.
Minimale risico’s en bijwerkingen: In vergelijking met chirurgische ingrepen zoals kaakchirurgie, zijn de risico’s en bijwerkingen van kaaklijncorrectie met fillers over het algemeen minimaal. De meeste mensen ervaren slechts milde bijwerkingen.
Verbeterde symmetrie en balans: Door fillers strategisch in te brengen, wordt uw kaaklijn verbeterd en asymmetrieën gecorrigeerd. Hierdoor ontstaat een meer symmetrische en gebalanceerde gezichtsstructuur.
Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Kaaklijncorrectie met fillers biedt een grote mate van flexibiliteit en aanpasbaarheid. De hoeveelheid filler en de locatie van injecties kunnen worden aangepast.

Boek Hier Je Afspraak!

Bekijk Hier Onze Openingstijden!

Waarom Behandeling Bij Dokter Alex?

Dokter Alex is een zeer ervaren cosmetisch arts die al duizenden botox behandelingen heeft uitgevoerd. Wij kunnen samen goed bespreken welke behandeling het beste bij jou past. Daarnaast is Dokter Alex een van de goedkoopste aanbieders van botox behandelingen in de regio.

Hoeveel kost een kaaklijn filler behandeling?

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid fillers die nodig zijn. In de praktijk is voor de meeste mensen 2-4ml filler voldoende. Bekijk de prijslijst voor een geheel overzicht.

Prijs vanaf: €300

Zo Gaan We Te Werk

Tijdens de filler behandeling van de kaaklijn kunnen we indien gewenst ook wat verdoving toepassen. Maar over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk. Afhankelijk van de gewenste resultaten kunnen we of wat oppervlakkig met een canule of wat dieper met een naald het hyaluronzuur injecteren op de juiste plek. De hele behandeling duurt 10-15 minuten. Inclusief het consult en de nazorg sta je na 45 minuten weer buiten.

Kaaklijn Fillers Nazorg

De fillers blijven afhankelijk van de filler soort en de persoon tussen de 9 en 18 maanden zichtbaar. Langzaam breekt het lichaam de hyaluronzuur filler weer af. Direct na de behandeling kan er een blauwe plek ontstaan welke na een aantal dagen weer verdwijnt. Na die 9-18 maanden kunt u de behandeling weer kunnen herhalen.