Liquid Facelift Rotterdam

Met het vorderen van de jaren wordt de leeftijd steeds zichtbaarder in uw gezicht. Dit kunnen we deels terugdraaien met een liquid facelift. Hier gebruiken we wat injecties voor om met filler weer wat jeugdigheid aan uw gezicht terug te geven.

Wat Is Een Liquid Facelift?

Bij een liquid facelift wordt met behulp van injectables weer wat jeugdigheid en frisheid terug gegeven aan uw gezicht. U kunt dit zien als een brede behandeling met erg veel mogelijkheden. 

Hoe Werkt Een Liquid Facelift Behandeling?

Bij een liquid facelift maken we een plan met een financieel totaalplaatje waarbij we zowel fillers als botox gebruiken afhankelijk van de wensen. De fillers en botox worden door middel van injecties in het gezicht aangebracht. 

Onderdeel van de liquid facelift kunnen zijn:

  • Traangootbehandeling.
  • volumeherstel van de jukbeenderen, wangen, neulippenplooien en marionlijnen. 
  • daarnaast ook het herstellen van de contouren van de kin en kaaklijn.
  • gebruik van botox om wat lachrimpels te verminderen in de bovenste helft van het gezicht. 

Kosten Van Een Liquid Facelift Behandeling?

De kosten van een liquid facelift zijn uiteenlopend. Afhankelijk van de wensen zijn de kosten tussen de €900 en €2500. Hierbij kunnen we van tevoren een totaalplaatje maken waarbij de verwachte resultaten besproken worden. Mocht er dan meer product nodig zijn dan van tevoren gepland dan zijn die kosten voor ons. 

Kunnen Er Bijwerkingen Zijn Na Een Liquid Facelift

Elke medische behandeling heeft mogelijke bijwerkingen. Zo ook de liquid facelift. De meest voorkomende bijwerking van de behandeling zijn blauwe plekken. Dit is nooit helemaal te voorkomen. Wij werken veel met canules omdat dit de meest veilige manier van werken is. 

Nazorg Van Een Behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om 4-5 uur het gebied zo min mogelijk aan te raken. Daarna zijn de wondjes dusdanig dichtgegroeid dat de meeste dingen weer kunnen. Het is belangrijk om 14 dagen geen verdere schoonheidsbehandelingen, geen sauna, geen laserbehandeling te doen en geen zonnebank te bezoeken. 

Boek Hier Je Afspraak!

Bekijk Hier Onze Openingstijden!

Liquid Facelift Behandeling Bij Dokter Alex

Bij Dokter Alex bent u aan het goede adres voor een verfrissing van uw gezicht met een liquid facelift. Dokter Alex is een zeer ervaren arts met toch een betaalbare benadering. Dokter Alex haalt veel plezier uit het terug geven van wat jeugdigheid van het gezicht en voert deze behandelingen daarom ook erg graag uit. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.