Neuslippenplooi Fillers Rotterdam

Naarmate we ouder worden, worden bepaalde tekenen van veroudering duidelijk zichtbaar, en de neuslippenplooi is daar één van. Deze lijn, die loopt van de zijkant van de neus tot aan de mondhoeken, kan dieper worden naarmate we ouder worden en kan sommige mensen een vermoeide of verouderde uitstraling geven.

Wat Is Een Neuslippenplooi?

De neuslippenplooi is de rimpel die loopt van de neusvleugels schuin naar de mondhoeken. Deze kan bij sommige mensen al op jonge leeftijd ontstaan, maar meestal wanneer men wat ouder wordt, wordt deze plooi wat dieper en meer zichtbaar. Deze plooi ontstaan door wat volumeverlies in het gezicht en deze valt daarom dus ook te behandelen. We behandelen deze plooi door met wat hyaluronzuur filler weer volume terug te geven. Dit kan direct in de plooi, maar soms ook in combinatie met wat meer volume terugbrengen op bijvoorbeeld de jukbeenderen of in de wangen.

Hoe Werkt Een Neuslippenplooi Behandeling?

Voor deze behandeling gebruiken we fillers. Meestal een hyaluronzuur filler. Botox heeft geen werking bij deze behandeling. Met een naald of canule brengen we weer volume terug in de neuslippenplooi. Dit kan direct in de plooi, waar we meestal een canule voor gebruiken.

Hoe Gaan We Te Werk?

Tijdens het ruim opgezette consult is er meer dan genoeg tijd voor vragen, informatie en (gratis) verdoving. Doordat er zoveel ruimte en tijd is voor persoonlijk contact treden er ook nauwelijks complicaties of bijwerkingen op.

Kosten Neuslippenplooi Behandeling

  In de neuslippenplooi is een spuit van 1 ml meestal voldoende. Soms als de plooi erg diep is, of als we het combineren met de jukbeenderen of wangen, dan kan er een tweede spuit bij komen. Per spuit zijn de kosten ongeveer €300. Daarom kost deze behandeling meestal ook €300. Het effect houdt ongeveer 6-12 maanden aan.

  Kunnen Er Bijwerkingen Zijn Na Een Behandeling.

   Bijwerkingen zijn erg zeldzaam, maar kunnen wel optreden. De meest voorkomende bijwerking is een blauwe plek. Deze verdwijnt na enkele dag tot een week meestal weer.

   Nazorg Van Een Behandeling

   Na de behandeling heb je direct resultaat. Het effect zal nog iets toenemen doordat de filler nog wat vocht gaat aantrekken. Dit is minimaal. Zwelling treedt zelden tot nooit op. Je kunt de volgende dag gewoon werken en andere dagelijkse dingen doen. Sporten is 48 uur afgeraden. Je mag twee weken niet onder de zonnebank of sauna. Dit omdat de filler dan sneller kan verdwijnen.

   Neuslippenplooi Behandeling Bij Dokter Alex

    Dokter Alex is een zeer ervaren arts die dit werk sinds begin 2018 doet. Er wordt ruim de tijd genomen om alle wensen tijdens het gratis consult te bespreken. De behandeling kan meestal direct daarna. Eventueel kan het ook op een later moment.

    Boek Hier Je Afspraak!

    Bekijk Hier Onze Openingstijden!

    Waarom Dokter Alex

    Bij Dokter Alex is er altijd persoonlijk, snel en direct contact. Je bent geen nummer die in de wacht wordt gezet maar hebt altijd direct contact met de arts. Dokter Alex is een zeer ervaren arts die duidelijke informatie geeft en een eerlijk advies.

    In de kliniek aan de Maaskade in Rotterdam is voldoende parkeergelegenheid. Gelegen aan het water is er voldoende discretie.